THE WAY IN

ISABELLA BERGSTRÖM VILEMSONS

Stockholm

Clients

No words could ever do the treatment I recieved from Bella justice. It is a magical healing experience to say the least. I felt as if her hands embedded my entire being in satin. My body, heart and soul were smiling afterwards and I left in a true state of bliss. What Bella offers is not just massage, it is a loving cleanse of the entire system - physically, emotionally, mentally and spiritually. If there is one thing you should do for yourself as an act of self-love this is it. I can not recommend her enough.

(Healing Massage)

I.E

Behandlingen var väldigt givande på det fysiska, andliga och emotionella planet. Varmt rekomenderat om man tar sin inre resa samt sig själv med omsorg. Blockader släppte och visioner kom, helt fantastiskt…

(Healing massage)

M.L

Jag hade önskat att det gick att kommunicera i känslor, för det jag fick uppleva i behandlingen av Isabella finns det inga direkta ord för. Stunden med henne left in “in awe”. Av livet, och storheten i den magi som existerar inom och utom. Och där emellan. WOW. Jag uppmanar med kärlek alla att ge sig själv behandling och vägledning av denna fantastiska kvinna. 

(Healing massage)

L.P

Att gå på massage hos Bella är mer än bara massage. Det känns som att Bellas händer förstår min kropp och ger den precis vad den behöver. Jag känner mig alltid som en ny människa efter att ha varit hos Bella och det är för att hon lyckas läka både kroppen och själen utan att jag kan förstå hur.

(Healing massage)

J.F

Det är svårt att med ord beskriva vad som händer när jag besöker Bella en gång i månaden. Hon fångar upp, öppnar upp och hjälper mig att släppa taget om det som ska ut. Hon vägleder mig och kroppen genom massage, healing och tarotkort, så att jag kan släppa taget och leva i tillit. Hon hjälper mig att se det jag ibland har svårt att lyssna till inifrån. Att investera i mig själv har inte alltid varit självklart, och jag är så tacksam för vilken utdelning det ger varje gång jag går därifrån. Energi som flödar från mig till mig. Om du funderar över hur du kan investera i dig, eller kanske vill ge den möjligheten till någon annan, hör av dig till Bella och boka en tid. 

(Healing massage & tarot)  

J.K

Jag har gått på healing flera gånger hos andra men inte riktigt hittat rätt. Behandlingarna hos Isabella är flera nivåer upp och en helt annan upplevelse. Tack vare Isabella har jag fått hjälp med att identifiera blockeringar i kroppen och sinnet på ett annat sätt. Behandlingarna har varit helt fantastiska och påverkat mig både fysiskt och psykiskt, under och efter behandlingen. Jag har även fått upp ögonen för att jag själv har potentialen att kunna utvecklas inom det här området, vilket känns både oväntat och spännande. Budskapen har varit väldigt träffande och jag har verkligen kunnat ta till mig dom och känner en stor lust och inspiration till att utvecklas mer. Om du väl börjat gå den här underbara vägen så kan man aldrig mer tänka sig att gå tillbaka. Jag kan varmt rekommendera Isabellas healing, it’s magic.

(Reiki & Healing)

C.B

Att få en healing massage hos Isabella är en upplevelse att ta med sig och längta tillbaka till. Jag älskar både healing och massage och fick uppleva båda behandlingarna i en vilket var fantastiskt. Isabella är en professionell massör och healer och jag lämnar mina allra bästa rekommendationer. 

(Healing massage)

G.H

Den helande förmåga Bellas händer besitter och kanaliserar går inte att beskriva rättvist med ord. Du måste uppleva den själv! Att du får en underbar massage på köpet, ha det hade kunnat vara nog med bara den, men nu blir det så mycket mer då Bella också verbalt kan förmedla vad din kropp säger och behöver. Är du dessutom spirituellt öppen och mottaglig är det ett sant halleluja moment och möte, WOW! 

(Healing massage)

E.K

Börjar med att säga wow! Blev rekommenderad av två vänner att besöka Isabella, båda vännerna sa att det är en otrolig upplevelse. Och jag kan bara säga JA, mina vänner hade verkligen rätt. Var helt tagen efter mitt första besök, hur kan en person besitta en sån förmåga? Vilken upplevelse och vad tacksam jag är att Isabella finns. 

 

Efter mina besök har jag rekommenderat flera vänner att besöka Isabella, och alla som har bokat tid har sagt att det är bland det bästa någonsin! 

Jag säger bara en sak, passa på och boka tid nu! För snart kommer Isabella ha världens längsta kölista.

(Reiki & Healing)

R.B

Jag träffade Isabella i en period i mitt liv när det inte fanns någon återvändo, jag var tvungen att få hjälp med balans av mina energier i mitt inre.

Hos Isabella har jag fått de mest fantastiska upplevelser och behandlingar.

Otroligt intuitiv och spot on i sin förmedling.

Jag har fått ett nytt liv. 

Så tacksam och så fylld med kärlek till denna underbart begåvade människa. Blessed.

(Reiki & Healing)

J.W

Mitt första möte med Bella var en väldigt omvälvande upplevelse. Jag kan inte förklara den med ord, vilket för mig är ett tydligt tecken på att något stort såddes i mig. 

 

Jag började resan mot mitt inre för några år sedan. Det har varit en väg med mycket vackert ljus, men såklart också dunkla skuggor och mörker. Det har varit uppåt/nedåt, framåt/bakåt och från sida till sida. Det har varit mjukt och hårt. 

 

Vägkanterna har ofta varit svåra att urskilja. Jag har upptäckt hinder(läs rädslor) och bakom dem har jag skymtat möjligheter, men ofta har hindren varit ganska diffusa och därmed svåra att skära igenom. 

 

På en något vilsen del av denna väg hittade jag Bella. Med henne som guide började ”vägkanterna” bli skarpare och vägen smalnade av något. Det innebar för mig, att det inte fanns lika stort utrymme, eller egentligen inget alls till att runda dessa hinder.

 

Bakom varje hinder finns ju också möjligheter. Även dessa har blivit lättare att urskilja med Bellas hjälp. Hon hjälper mig genom universum, att djupdyka på en ny nivå. En inre nivå, där jag vet att kraften till att spänna den pilbåge, som kommer skjuta mig rakt igenom mina hinder finns. 

 

Mina pilspetsar har också varit en aning trubbiga, för att skära ordentligt och jag har inte heller haft tillgång till hela den kraft jag bär med mig i hjärtat. 

 

Kraften som krävs för att lyckas tränga mig igenom hindren helt. Bella hjälper mig att hitta in till den urkraften, på ett sätt jag inte trodde var möjligt. Hon guidar mig till att vässa mina pilar, så att jag kan bära med mig dem och fortsätta att vandra vägen med stort mod.

 

Oavsett var du är på din resa, så har du garanterat mycket att hämta av ett besök hos Bella. 

(Reiki & Healing)

A.H

TRUST THE PROCESS

©2020 by THE WAY IN STHLM

🧿