THE WAY IN

ISABELLA BERGSTRÖM VILEMSONS

Stockholm

Clients

No words could ever do the treatment I recieved from Bella justice. It is a magical healing experience to say the least. I felt as if her hands embedded my entire being in satin. My body, heart and soul we’re smiling afterwards and I left in a true state of bliss. What Bella offers is not just massage, it is a loving cleanse of the entire system - physically, emotionally, mentally and spiritually. If there is one thing you should do for yourself as an act of self-love this is it. I can not recommend her enough.

(Intuitiv massage med healing)

I.E

Behandlingen var väldigt givande på det fysiska, andliga och emotionella planet. Varmt rekomenderat om man tar sin inre resa samt sig själv med omsorg. Blockader släppte och visioner kom, helt fantastiskt…

(Healing massage)

M.L

Jag hade önskat att det gick att kommunicera i känslor, för det jag fick uppleva i behandlingen av Isabella finns det inga direkta ord för. Stunden med henne left in “in awe”. Av livet, och storheten i den magi som existerar inom och utom. Och där emellan. WOW. Jag uppmanar med kärlek alla att ge sig själv behandling och vägledning av denna fantastiska kvinna. 

(Healing massage med budskap)

L.P

“Att gå på massage hos Bella är mer än bara massage. Det känns som att Bellas händer förstår min kropp och ger den precis vad den behöver. Jag känner mig alltid som en ny människa efter att ha varit hos Bella och det är för att hon lyckas läka både kroppen och själen utan att jag kan förstå hur.”

(Healing massage med budskap)

J.F

Det är svårt att med ord beskriva vad som händer när jag besöker Bella en gång i månaden. Hon fångar upp, öppnar upp och hjälper mig att släppa taget om det som ska ut. Hon vägleder mig och kroppen genom massage, healing och tarotkort, så att jag kan släppa taget och leva i tillit. Hon hjälper mig att se det jag ibland har svårt att lyssna till inifrån. Att investera i mig själv har inte alltid varit självklart, och jag är så tacksam för vilken utdelning det ger varje gång jag går därifrån. Energi som flödar från mig till mig. Om du funderar över hur du kan investera i dig, eller kanske vill ge den möjligheten till någon annan, hör av dig till Bella och boka en tid. 

(Healing massage med budskap)  

J.K

Att få en healing massage hos Isabella är en upplevelse att ta med sig och längta tillbaka till. Jag älskar både healing och massage och fick uppleva båda behandlingarna i en vilket var fantastiskt. Isabella är en professionell massör och massör och jag lämnar mina allra bästa rekomendationer. 

(Healing massage med budskap)

G.H

Den helande förmåga Bellas händer besitter och kanaliserar går inte att beskriva rättvist med ord. Du måste uppleva den själv! Att du får en underbar massage på köpet, ha det hade kunnat vara nog med bara den, men nu blir det så mycket mer då Bella också verbalt kan förmedla vad din kropp säger och behöver. Är du dessutom spirituellt öppen och mottaglig är det ett sant halleluja moment och möte, WOW! 

(Healing massage med budskap)

E.K

TRUST THE PROCESS

©2020 by THE WAY IN STHLM

🧿